standbouw

Freelance meubelmaker

Zo nu en dan ben ik werkzaam als freelance meubelmaker en interieurbouwer voor o.a. een bedrijf in Amsterdam noord; Fiction Factory. De afwisseling van alleen werken en dan weer in teamverband ,bijvoorbeeld een stand bouwen, bevalt mij erg goed. Sinds 2001 maak ik met enige regelmaat specifieke objecten voor een Haarlems evenementenbedrijf Ons Sausje. Hier kan ik mijn creativiteit kwijt. Ook maak ik af en toe, op vrijwillige basis, theaterdecortjes voor scholen en organiseer ik met mijn dochter ieder jaar een kijkdozenwedstrijd.  In 2019 hebben we dit in opdracht van meneer Paprika en de toyboys  te Haarlem gedaan.

 

Project Humanity city.  Voor Fiction Factory heb ik deze serie kleine huisjes gemaakt voor een tentoonstelling in Den Haag. Deze was te zien tot maart 2014, Humanity House, Prinsengracht 8, Den Haag.

houten huisjes voor expositie

houten huisjes

 

 

 

Project G-Star broek. Voor Fiction Factory heb ik mee gewerkt aan deze houten broek vervaardigd van eikenhout. Daarnaast heb ik aan diverse stands in binnen en buitenland gewerkt.

wooden trouser

G-STAR stand bouw