mug-meubel Haarlem

Meubels op maat

Het grootste gedeelte van de tijd ben ik bezig met het maken van meubels op maat. Deze opdrachten lopen uiteen van het maken van een kastje tot grote tuinbanken en van maatkasten tot tafels. Er is van alles mogelijk; uiteraard kan ik een meubel van A tot Z maken en plaatsen, maar ik kan ook een bestaand meubel aanpassen, u kunt er voor kiezen het meubel zelf te verven en uiteraard kan er voor verschillende materialen worden gekozen. Op deze manier kan er ook naar een bepaald budget worden toe gewerkt. Het is telkens weer een leuk proces; het overleggen en ontwerpen met de klant, het maken, plaatsen en dan de klant tevreden achter laten met precies dat meubel dat nog miste.

 

Project 1 – Gangkast

Gangkast om meterkast gebouwd met ophang mogelijkheid voor jassen en een lager kastje voor het opbergen van schoenen. Beide kasten zijn afgelakt met witte verf.

Gangkast op maat gemaakt door Mug-meubel

Gangkast

 

Project 2 – Boekenkast

Boekenkast met laden op wielen. Deze kast is ruim twee meter breed en bijna drie meter hoog. Alles is met witte verf afgelakt.

boekenkast mug-meubel

Boekenkast

 

Project 3 – Tuinbank

Tuinbank met opberg mogelijkheden. In totaal heeft deze bank 5 meter zitruimte en heeft een L-vorm. De bank in behandeld met transparante impregneer.

tuinmeubel mug-meubel.nl

tuinmeubel